נקודת חן עם שני צבעים

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

20/06/2015 | 04:04 | מאת: טלי

שלום רב בני בן 9 בריא בדכ. יש ךו נקודת חן גדולה מתחת לגרום מאז שהוא היה תינוק. קוטר כ אחד סמ. אני לוקחת אותו מדי שנה לרופאת עור למעקב. היום ראיתי שבאמצע הנקודה החומה ננוצר חלק שחור. הייתי שמחה לשלוח תמונה אך אין אפשרות. אקח אותו לרופאה ביום ראשון. עד כמה זה מלחיץ? מה הסיכון שזה חס לשלום חס וחלילה ממאיר? מה הסטטיסטיקה אומרת? האם ברוב המקרים זה שפיר? אני מאוד דואגת. תודה!!!

לרוב לא מדובר בממצא בעייתי אל נדרשת כמובן בדיקה עם דרמוסקופ. תמונה קלינית בלבד לא עוזרת ממש לאבחנה.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)