שומה

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

07/01/2015 | 11:18 | מאת: אופיר

שלום רב. יש לי שנים רבות שומה על ירך ימין. לאחרונה השתנתה מעט. הייתי אצל רופאת עור ולדעתה מדובר בגירוד באיזור. כרגה לאנראה לה מסוכן, אף שלדבריה הכל יכול להיות בחיים. היא אומרת שכרגע קשה לראות מה קורה שם, נתנה לי משחה וביקשה שאשוב עוד חודש. שאלתי החרדתית: במידה וחלילה סרטן, האם אני לא מאבד כאן זמן יקר וקריטי? תודה

לרוב חדש הוא זמן סביר למעקב, וכנראה שלא ייגרם כל נזק. למזלנו רוב סוגי סרטן העור גדלים יחסית לאט. בריאות שלמה ד"ר ניר נתנזון

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)