האם נקודת החן תחזור

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

21/12/2014 | 00:57 | מאת: רון

שלום לפני כחודשיים ועשרה ימים הורדתי נקודת חן בעזרת סכין גילוח (בטעות) נקודת החן ירדה לאחר הגילוח אך לאחר זמן מה החלה נקודת החן לגדול בחזרה.האם נקודת החן תחזור לגודלה ולמצבה המקורי? נקודת החן הייתה בעלת גוון כהה יותר לפני שהורדתי אותה אך לאחר שהורדתי אותה גוונה הפך לבהיר יותר. האם גוונה של נקודת החן יחזור לקדמותו?

לעיתים קורה והשומה תחזור לגודלה ולצבעה המקורי אולם אין לדעת בוודאות. בריאות שלמה ד"ר ניר נתנזון

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)