מתלבט

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

18/12/2014 | 19:39 | מאת: שמעון

ד"ר שלום רב הופיעה אצלי בליטה בפנים שהתברר כנקודת חן.. היא מאוד מפריע לי אסתטית ומורידה לי את הביטחון העצמי.. שמעתי על ד"ר אילן זמיר שטוען כי יכול להסיר שומות ללא כל צלקת או כאב האם אתה מכיר את השיטה את החומרים שהוא משתמש והאם יש סכנה בניסיון תודה אשמח לתשובה מהירה

בדוק בפורום זה את עמדתי בנושא. בקצרה- השיטה לטעמי מסוכנת ואינה מקובלת כלל בעולם הרפואה. הדרך היחידה להסרת שומה היא ע"י כירורג פלסטי. בריאות שלמה ד"ר ניר נתנזון

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)