נקודת חן מגרדת

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

07/11/2014 | 23:47 | מאת: הדר

שלום, יש לי נקודת חן גדולה יחסית שהתחילה לגרד לאחרונה. זה נראה כאילו יש מעליה מעין שכבת יובש שגורמת לגירודים. לעיתים כשאני מגרדת אותה היא כאילו מתקלפת , או שיוצא ממנה חתיכות קטנות... אני אציין שנוצר עליה נקודות שחורות קטנות כאלה, כמו כאלה  שחורים שיש בפנים. כשאני נוגעת בנקודת חן יש הרגשה כמו של פצע שהתייבש. כמובן שכבר קבעתי תור לרופא עור אבל התור הכי מוקדם שיכלתי לקבל זה בעוד חודש. מה עושים? תודה מראש!

אין כל דרך לאבחן שומה ללא בדיקה. נסי להקדים את התור לרופא. בריאות שלמה ד"ר ניר נתנזון

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)