תוצאות של ביופסיה מנקודת חן

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

10/07/2013 | 18:34 | מאת: מיה

בת 36 בהירת עור לפני כחודש וחצי בעיקבות המלצה של רופא עור עברתי ניתוח להסרת נקודת חן בכף הרגל היום התבקשתי להגיע למרפאה מכוון שרואפת המשפחה זימנה אותו בגלל התוצאות הבדיקה לציין שאני ממש בלחץ מכוון שיש לי פגישה עם הרופא רק ביום ב אני לה יודעת מה זה אומר למה אני צריכה לצפות מה לא בסדר אשמח לקבל מידע או רקע על התהליך שעברתי או משהו בנושא תודה

אין לי כל דרך לדעת מה התוצאה ולמה זומנת לבדיקה. אני מציע כי תתקשרי בטלפון לרופאה ותנסי להקדים את הביקור או לפחות לקבל רמז האם מדובר בתוצאה בעייתית. בריאות שלמה ד"ר ניר נתנזון

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)