נגעים אדומים - דחוף

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

15/04/2009 | 09:04 | מאת: שנירית

לד"ר שלום! הנני בת 52, ברקע קרצינומה של התאירואיד, נמצאת ברמסיה מזה שנים. לפני כשבוע הבחנתי ב-3 נגעים אדומים בקוטר של כ-4 מ"מ, אחד ליד השני (מעין משולש) שטחיות, לא מגרדות ולא מכאיבות וללא גלד. אני נוטלת מזה כחודש פמוטידין 40 מ"מ ולוסק עקב דלקת קיבה ודלקת בושט. שאלתי היא, האם יש סיבה לדאגה ומה נגעים אלו אמורים להיות. אודה לתשובתך.

לצערי איני יכול לאבחן נגעי עור דרך האינטרנט. תיאורך יכול להתאים להמנגיומות - גידולי עור שפירים שמוצאם מכלי דם, והם מאוד שכיחים, אולם אלו לרוב מתחילים להופיע כבר בגיל 20-30 (ומתרבים בהדרגה). לפיכך אני מציע כי תפני בהקדם לבדיקת רופא עור פיזית - כך תקבלי אבחנה מדוייקת יותר. בריאות שלמה ד"ר ניר נתנזון

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)