נקודת חן מתקלפת

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

13/05/2012 | 10:22 | מאת: יופי

שלום ד"ר אני נבדקת ע"י רופא עור משהו כמו פעם בשנה כדי לדעת שאין לי נקודות חן "רעילות". ישנה נקודה אחת שמטרידה אותי אשר נמצאת בירך הפנימית והיא שינתה קצת צבע וכשנבדקתי נאמר לי שהיא תקינה. לפני יומיים היא התקלפה כמו שפצע יבש מתקלף אבל נשארה ככקודם, ללא שינוי. מה אתה מציע? תודה

אני כמובן מציע שתיבקתי ע"Hרופאת העור- הרי לא ניתן לאבחן שומות דרך האינטרנט. בריאות שלמה ד"ר ניר נתנזון

14/05/2012 | 13:19 | מאת: יופי

ברור לי שלא ניתן-אבל זו נקודת חן שהרופא אמר עליה שהיא תקינה בגלל זה פניתי אליך.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)