טיפולי פותוטרפיה לעור

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

10/09/2020 | 18:54 | מאת: משה

שלום רב, אני אובחנתי באבחנה של בין MF לפאראפסוריאזיס. עברתי שתי ביופסיות וTCR אך אין עדיין אבחנה. עשיתי 40 טיפולי פותוטרפיה שהביאו להפוגה כמעט מלאה ונשאר לי עוד 10 טיפולים לכמה קטמים שעוד לא ירדו. הגוף שלי כמעט נקי והרופא אמר שאחרי שהכל יירד מפסיקים את הטיפולים לגמרי. רציתי לשאול האם זה נכון להפסיק או שצריך להמשיך טיפול מניעתי של פעמיים בשבוע ואז פעם ואז פעם בחודש? כי לא הייתי רוצה שהכל יחזור ברגע שאפסיק אשמח לעזרה תודה מראש.

לכל רופא הנסיון והשיטה שלו. בהחלט ניתן להפסיק, ולחזור על הטיפול רק אם יש הופעה של נגעים חדשים.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)