התייעצות בנוגע לנקודת חן בפנים

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

04/08/2020 | 10:12 | מאת: דואגת

היי, מזה שנים יש לי נקודת חן בפנים, שעם השנים התבהרה עד שכיום היא מאוד בהירה. לפני מספר שבועות היא התנפחה מעט והתחילה לכאוב ואני לחצתי עליה מעט במחשבה שיש מתחתיה חצ׳קון (כנראה זו הייתה טעות). מאז שמה משחה אנטיביוטית פעמיים ביום, הכאב נעלם וגם האדמומיות ירדה אך עדיין נשאר אזור נפוח מעט ליד הנקודה ומדי פעם היא מגרדת לכמה שניות. פעעם אחרונה שעשיתי בדיקת נקודות חן הייתה לפני קצת יותר משנה והכל היה תקין. אני מאוד דואגת מהנקודה הזו ספציפית, האם יש סיבה לדאגה? אני חיילת לכן לא יכולה לקבוע תור לרופא דחוף, יש סיבה לפנות לרופא פרטי? תודה רבה

04/08/2020 | 10:21 | מאת: מודאגת

היי, רק מוסיפה שכשלחצתי בהתחלה מסביב לנקודה יצאה ממנה מוגלה מימית.

אין סיבה מיוחדת לדאגה. פני לבדיקת רופא עור רגילה דרך הצבא.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)