שני כתמים כהים קשקשיים בעור

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

31/03/2020 | 01:18 | מאת: סיגל

שלום רב,מזה זמן שיש לי כתם כהה בשכמה השמאלית בגב קשקשי ומחוספס.בתחילה לא גירד אבל מזה שבוע שהחל לגרד וכשאני מגרדת הוא כואב. לאחרונה יצא לי כתם נוסף כהה בקדמת כתף ימין מעל החזה גם כן קשקשי מטריד ומגרד. אני בת 51 . לציין שליד הכתם בגב יש לי נקודת חן מטרידה שלטעמי בעלת שני צבעים ולא סימטרית. רופא עור דתי בקושי הציץ נתן לי משחת בטאקורטן שכלל לא עזרה לי. נסו לחזור אלי בבקשה. בברכה,סיגל

מובן שאיני יכול לאבחן על סמך התיאור. פני לבדיקת רופא עור נוסף.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)