לאחר בדיקת רופא עור-

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

13/09/2019 | 16:18 | מאת: מיכל

שלום רב הבחנתי שצמחה לי שומה הלכתי לרופאת העור היא בדקה בדיקה דרמוסקופית (רופאת עור פרטית) וטענה שזוהי נקודה לא סרטנית ורק לעקוב (שכחתי לציין ולהגיד לה שזוהי נקודה חדשה) ראיתי בכמה מקורות מידע שאם מדובר בנקודה חדשה אז גם אם הבדיקה הדרמוסקופית תקינה יכול להיות שהנקודה סרטנית. האם עליי בכל זאת להסיר את הנקודה למרות שהיא תקינה בבדיקה הדרמוסקופית?

לא כל שומה חדשה היא סרטנית. עם זאת, שומה חדשה שמופיעה לאחר גיל 40 יותר חשודה משומה חדשה שמופיעה לפני כן.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)