דוקטור אילן זמיר מה שהוא עושה חוקי בכלל

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

05/08/2019 | 16:00 | מאת: מאיה

האיתי אצל אילן זמיר כבר שנה וקצת שאני מטופלת שם מאוד לא מרוצה הוא הוריד לי נקודת חן ונישאר סימן וגם כמה חודשים אחרי שהתחלתי את הטיפול אני לא מצליחה לבלוע רוק וגם ניהיה לי בלוטה טיפה באף זה ניראה לך קשור אחד לשני האיתי גם אצל אף אוזן גרון והם לא מבינים מה הבעיה יש לך מושג פשוט אני לא מצליחה לבלוע רוק וגם קשה לי לאכול יש לך מושג מה זה יכול להיות ולאן כדי לפנות תודה מראש!

אין לי כל דרך לעזור לך אלא בנושא העור. פני לרופא המשפחה להערכה של כל התחטנטת. לשאלך לגבי ד"ר אילן זמיר- אני סבור שאסור להסיר נקודות חן ללא שליחה לבדיקת פתולוג.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)