כיסוי נקודת חן בהסרת שיער בלייזר

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

31/05/2019 | 20:41 | מאת: ענת לוי

שלום הייתי בטיפול הסרת שיער ברגליים בפעם הראשונה במכון מוכר ושרפו לי את כל הנקודות חן (שטוחות) שהיו לי באזור. הן התקלפו לי ומה עליי לעשות עכשיו? זה מסוכן ? ודבר שני, רציתי לשאול באיזה מדבקות מאיזה חומר רצוי לכסות אותן בטיפול הבא? מדבקות עגולות משרדיות רגילות או חומר אחר שלא יישרף בלייזר ? תודה מראש ענת

רצוי מאוד לא לפגוע בשומות על ידי קרם לייזר. אני בהחלט מקווה שלא נגרם כל נזק. לגבי המדבקות- גם מדבקות רגילות לרוב לא נשרפות.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)