נקודת חן שיצאה מעצמה לאחר פצע תחתיה וגרד

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

06/10/2018 | 20:36 | מאת: דנית

שלום דוקטור .ערב טוב לפני מספר ימים החל לי גרד ואדמומיות מתחת לנקודת חן קטנה על היד . ניראה כמו עקיצה או פצע מתחתיה . היום הבחנתי שהיא יצאה ומגלידה כמו פצע רגיל . האם זה מסוכן שנקודת חן יוצאת ויורד מעט דם באזור הפתוח? יש לציין כי יש לי המון נקודות חן על הידיים יכול להיות שלא דובר בנקודת חן בכלל ? זה היה ניראה כך לפחות . צורפו תמונות לאחר שהוסרה מעצמה

לא ניתן לאבחן על סמך תמונה. לאחר שהפצע יחלים לחלוטין פני לרופא העור לבדיקה.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)