נקודות חן חדשות בראש

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

29/09/2018 | 01:42 | מאת: גדי

שלום, אני בן 59, בריאות מצויינת. אבל: לפני מספר שבועות הופיעו לי מספר נקודות חן בראש, אחת מהן גדולה במיוחד, מעל 7 מ"מ. כנראה שזה קרה לאחר כיומיים רצופים שבהם הייתי חשוף לשמש חזקה במהלך כל היום. לפני כ 15 שנה כבר הסירו לי מהגוף כ 10 שומות, חלק מהן (2-3) מהראש גם כן. מה עלי לעשות ?.. :-( האם ריבוי הופען של שומות חדשות בראש מהווה אינדיקציה לסרטן עור ? האם קופת חולים מכבי מטפלת בדברים מסוג זה א שעלי לגשת לרופא פרטי ? תודה !

פנה בהקדם לרופא עור - כמובן במסגרת הקופה (בתנאי שיודע להשתמש בדרמוסקופ..)

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)