שאלה בנוגע לנקודת חן

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

13/07/2018 | 21:37 | מאת: יעל

לאבי היה בעבר מלנומה. לי יש המון נקודות חן שנמצאות במעקב, ולאחרונה גיליתי נקודה שאני לא חושבת שהייתה קודם ממש בפי הטבעת. הלכתי לביקורת ממש לפני שגיליתי אותה, והרופאה אמרה על שאר הנקודות הכל תקין. אני חוששת ותהיתי אם לחזור לרופאה בשביל זה? היא כהה ולא ממש מוגדרת אך לא בולטת

אין לי כל דרך לענות ללא בדיקה. בכל מקרה אם יש לך המון שומות והסטוריה משפחתית של מלנומה, אזי כדאי לך לשקול ביצוע מיפוי שומות ממוחשב למעקב איכותי יותר על השומות. ראי www.molemap.co.il

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)