לפני ניתוח הרחבה והוצאת בלוטת זקיף

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

11/03/2018 | 16:04 | מאת: מישהו

לפני ניתוח הרחבה והוצאת בלוטת זקיף, לאחר תשובת ביופסיה שנלקחה מהחזה. בוצע Pet CT (טרם התקבלו תשובות). 1. אם בדיקת האיזוטופים תראה כי הבלוטה המנקזת היא בחזה, הבנתי כי לא ניתן להוציאה. מה אמור להיות המשך הטיפול? (מעבר לניתוח ההרחבה). האם יש צורך בטיפול נוסף או שהוא תלוי תשובת הפתולוגיה? 2. מה נותנות תוצאות ה-Pet CT, אם האינדיקציה לבלוטות המעורבות תהיינה ע"ס בדיקת האיזוטופים? Malignant melanoma with partial regression Breslow thickness 0.8mm (including depth of regression) Clark level 3 No evidence of ulceration Surgical margin involved by melanoma in-situ Surgical margin free of invasive melanoma, minimal distance to side margin 2 mm Intradermal nevus Surgical margin free

שאלות אלו יש להפנות לאונקולוג המטפל, מאחר ורק לו יש את מלוא המידע.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)