מלנומה פענוח האם צריך יעוץ אונקולוגי?

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

10/12/2017 | 15:12 | מאת: ברכה

שלום ד"ר, להלן הממצאים: תוצאות ביופסיה של נגע בעור על הלחי: atypical junction melanocytic proliferation consistent with early evolving malignant melanoma in situ/ surgical margin involved/ mart 1 stain has been examind האם נדרש גם יעוץ אונקולוגי? יש לציין שעברתי ניתוח נוסף להסרת הרקמות מסביב לשומה. תודה רבה!

מדובר במלנומה שחית שהוסרה בשלמות. לכן לא נדרש יעוץ אונקולוגי אלא רק מעקב רופא עור כל 3-6 חודשים.

לא- מספיקה בדיקת רופא עור בעזרת דרמוסקופ.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)