נקודת חן בכף הרגל מספר שאלות

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

22/10/2017 | 21:02 | מאת: עדי

שלום. בת 35 עם ריבוי נקודות חן. נבדקת פעם בשנה. מזה הרבה מאד שנים יש לי נקוגת חן בכף הרגל(החלק שדורכים עליו) ועם השנים הנקודה מטשטשת כנראה מההליכה? כבר לפני 3 שנים המליצו לי להוציא טותה טך הייתי ברצף הריונות. למה למעשנ נקודה בכף הרגל מסוכנת יותר? האם העובדה כי אינה שינצה צורתה מורידה את הסבירות למשהו מסוכן? הטם יש משמעות לזה שהיא הולכת ומטשטשת? תודה!

שומה בכף הרגל אינה מסוכנת יותר מאחרות. נדרשת בדיקה עם דרמוסקופ (ועדיפות למעקב צילומי לבדוק האם אכן לא משתנה).

23/10/2017 | 10:19 | מאת: עדי

תודה!

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)