כיצד מוגדרת המחלה מיקוזיס פונגואידס מבחינה רפואית

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

17/10/2017 | 15:05 | מאת: יאיר

שלום רב, אובחנתי כחולה במיקוזיס פונגואידס לפני כשנה. כחלק משינוי במערך הביטוחי שעשיתי התבקשתי על ידי חברת הביטוח למלא שאלון רפואי. אני לא יודע כיצד מוגדרת המחלה מיקוזיס פונגואידס ברפואה האם זה מחלה ממארת? האם זה מחלת עור? או שמע מוגדר כמחלה מסוג סרטן? אודה לך אם תוכל להבהיר זאת בברכה, יאיר

מדובר על לימפומה של העור - כלומר מחלה סרטנית. (אך בדרך כלל חיים איתה עד 120 ללא כל בעיות). לחברת הביטוח פשוט תכתוב את שם המחלה - רופאי חברת הביטוח מכירים אותה.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)