הפרשות צהובות בהריון

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

26/10/2012 | 14:29 | מאת: קטנה:-)

היי. אני בהריון הראשון שלי בדבוע 10, וכל דבר מלחיץ אותי. רציתי לדעת אם זה בסדר שיש לי הפרשות צהובות חזקות? בבקשה אני מאוד אשמח אם תענו לי כי אני בלחץץץץ. תודה ושבת שלום:-)

28/10/2012 | 13:49 | מאת: ד"ר ינון חזן

הי בנושא זה פני לפורום העוסק בהריון ולידה הי דורון אסימטריה של חדרי המוח ביחוד אם קיים שינוי ברוחב החדרים יכול להצביע באחוז נמוך על בעיה . כדאי לבצע יעוץ גנטי מסודר ולשקול את המשך הברור בהצלחה ד"ר ינון חזן מומחה בגניקולוגיה מילדות ואולטרסאונד סקירת מערכות, שקיפות עורפית, תלת מימד, מי שפיר אתר: www.genikolog3.info טלפון לקביעת תורים 0544931738 ניתן להשאיר הודעה

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה