שק הריון ללא עובר וללא שק חלבון

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

17/07/2017 | 17:59 | מאת: שירה

שלום רב. אני בשבוע 6+1. מחזור אחרון ב 4.6. אחרי הפסקת גלולות במשך 3 שנים. ככה שלא ברור אם המחזור הוא 28 יום יותר. היום בבדיקה וגינאלית נמצא שק עם מחיצה מה שמחלק אותו לשניים אך שני השקים נמצאו ריקים. הרופא טוענת שייתכן תאומים אך ייתכן גם הריון שלא ייתפתח. העא לר נתנה תקווה אבל גם לא הספידה. הציעה לעשות בדיקת דם ובדיקה חוזרת בעוד שבוע. חשוב לציין כי בבדיקת בטא שעשיתי בשבוע 5 (להערכתי) התקבלה תוצאה של 702.

שלום, גם אני לא הייתי מספיד את ההריון. שבוע 5 בדיקת הדם הראתה על הריוןקטן יותר (יתכן גם הריון לא תקין), ולפיכך יתכן שפשוט ההריו צעיר בגלל ביוץ מאוחרת יותר. הייתי מחכה לפחות שבוע על מנת לראות אם מתפתח שק חלמון בבדיקת אולטראסאונד. בהצלחה, ד"ר יוסי הר-טוב.

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה