מודאגת אחרי אולטראסאונד ראשון

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

16/02/2017 | 17:09 | מאת: מודאגת

שלום אני בהריון אחרי החזרת בלסטוציסת מוקפא בן 5 ימים.. בטא אחרי 10 ימים מהחזרה 308 בטא אחרי 14 יום 2034 האם הערכים נורמלים או גבוהים מרמזים על תאומים יש לי הרגשה שהעובר התחלק לשניים אחרי חודש מהחזרה עשיתי אולטראסאונד והרופה ראתה רק שק חלמון אחד ודופק אבל אמרה שהיא רואה מסביב קריש דם וביקשה ממני לחזור עוד שבועיים לעשות עוד אולטראסאונד האם קריש הדם שראתה מסמן על סכנה לעובר אני כל כך מודאגת!! והאם עדיין יש סיכוי לראות עוד עובר!!

שלום, אם נראה שק אחד עם שק חלמון אחד - יש עדיין סיכוי לתאומים אך הסיכוי נמוך (בתנאי שהבדיקה בועה כראוי). לגביב קרישי הדם - רואים לעיתים קרישי דם בתחילת ההריון מוצלח ותקין - לכן כדאי לא לדאוג כל כך. בהצלחה, דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה