ברור סיכונים לאלרגיה לפני בדיקות פולשניות

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

03/09/2018 | 10:24 | מאת: טובה

אני רגישה ליוד, דגים, בוטנים, צבע שיער, אנטיביוטיקה מסדרת טטרה ציקלין, זינט, ארכומיצין , בעבר שוק אנפילקטי, חרף כיסוי בפרדניזון. 1. האם יש חשש לביצוע בדיקת מיפוי לב במאמץ עם הזרקת חומר רדיואקטיבי , טליום או אחר ? 2. האם ניתן לבצע צינטור לב ללא הזרקת יוד ? 3. הבדיקות לבירור חשש למחלת לב איסכמית.

07/09/2018 | 19:52 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב מיפוי עם צילום אינו בעייה עם זאת צינתור מחייב שימוש ביוד ויש להכין אותך לקראת הבדיקה על ידי שימוש בסטרואידים סיסטמיים מיום שלפני הצינתור בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה