שאלה לגבי אלרגיה ובירור/בדיקות

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

19/07/2018 | 22:50 | מאת: לילי

אני סובלת ממגמה מחלות אוטואימונית ולאחרונה הראומטולוג המליץ לי על תזונה ללא גלוטן ומוצרים עם תגובה צולבת (ביצים, סויה, חלב..) , וכמה ירקות (עגבניות , פלפלים) וכן להמנע מבשר אדום. תהיתי אם יש דרך לגלות בצורה ודאית אם קיימת אלרגיה לדברים מסוימים אלו בבדיקות. תודה רבה

22/07/2018 | 18:31 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב טסטים עוריים בודקים תגובה למספר רב של גורמים אלרגיים אך בעיקר אנו מבססים את האבחנה על אנמנזה ועל ניסוי וטעייה כלומר המטופל מדווח מה גורם לו לתגובה ודרך זה אנו מצמצמים את החשיפה לגורמים האלרגנים פרופ המרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה