ראיון רופא בנושא:הלב

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

01/05/2008 | 12:25 | מאת: ליאם

ד"ר שלום. שמי ליאם תלמידת כיתה ו',אני עושה עבודה על הלב יש לי מספר שאלות אם תוכל לעזור לי אשמח מאוד. 1.שם הרופא 2.כמה שנים אתה עוסק במקצוע? 3.באיזה מרפאה/בי"ח אתה עובד ? 4.באיזה תחום ברפואה ? 5.כיצד ניתן להישמר מפגיעה במחלת הלב ? 6.מי ניפגע יותר באחוזים גברים/נשים ? 7.מהו צינתור ? 8.מהם התרופות וההצעות במקרה זה ? 9.מה ההבדל בין דום לב למחלת לב ? 10האם יש מקרה שהצלת אדם חסר סיכוי ? 11.האם קרה מקרה שבו לא ניתן להיל מטופל ? בתודה ליאם בית ספר יבנה חדרה

ליאם שלום 1. שמי גיל בולוטין 2. אני עוסק ברפואה 15 שנה. 3. עובד בבית החולים רמב"ם. 4. מנתח לב 5. לא לעשן, לעסוק בספורט, 6. גברים נפגעים יותר מנשים 7. צנתור זו בדיקה דרך העורקים להדגים את העורקים המספקים דם בלב 8. ישנן הרבה תרופות ללב, קשה לתת תשובה קצרה. 9. מחלת לב זהו שם כללי לכל מחלות הלב. דום לב משמעותו שהלב הפסיק לעבוד, בדר"כ בגלל התקף לב, וצריך לעשות החייאה להציל את החולה. 10. כן, היו מקרים בהם היצלתי חולים ממוות. 11. כן, היו גם מקרים בהם לא ניתן היה להציל את החולה בהצלחה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב