מסתם טריקוספדאלי- תוצאות בדיקה

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

17/06/2016 | 12:14 | מאת: מנחם

מכובדי שלום רב בבדיקה שעשיתי נרשמה תוצאה. "מסתם טריקוספדאלי ,במנוחה מפל עד 5 ממ"כ שעלה עד 11 ממ"כ לאחר מאמץ מה המשמעות ? תודה מראש

מנהם שלום אתה מתאר את מפל הלחצים על המסתם הטריקופסידלי (או מסתם אחר עם שלושה עלים). אין שום יכולת לתת פרשנות לכתוב. יש לראות את כל הבדיקה, כולל את הוידאו המוקלט ובעיקר לראות אותך, לקבל ממך אנמנזה רפואית ולבדוק אותך. כל זאת מומלץ לעשות עם הרופא שהיפנה אותך לביצוע הבדיקה, או עם קרדיולוג המתממחה בבעיות מסתמים. בברכה פרופ' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב