פריקרדיטיס לאחר טמפונדה

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

12/06/2016 | 23:18 | מאת: קובי ק.

בן 40. לפני חצי שנה עברתי אבלציה בשל הפרעות קצב (33%) והסתבך לטמפונדה לבבית שנוקזה. כעת סובל מפריקרדיטיס כבר 10 ימים, מטופל בכולחיצין ואיבופן 600. אקו לב וא.ק.ג תקינים עם נוזל מינימלי אולם ערכי crp גבוהים. שאלתי: מנסיונך, כמה זמן אני עשוי לסבול מתסמיני הדלקת? אני סובל מכאבים וחום לסרוגין וכבר ממש מיואש. תודה

קובי שלום מתנצל על העיכוב בתשובה. קשה לדעת, בדרך כלל זה חולף לאחר מספר שבועות. מקווה שאתה מרגיש כבר יותר טוב. פרופם' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב