תופעות לוואי אחרי ניתוח מעקפים.

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

03/04/2016 | 18:37 | מאת: דוד קוטין

לפני שלושה שבועות עברתי ניתוח מעקפים. נתקלתי בתופעות לוואי של נוכחות נוזלים סביב הלב המקשה עלי את הנשימה וכן בצקות ברגלים. הטיפול שאני עובר מזה עשרה ימים הוא טיפול תרופתי (איבופין 600 מ"ג + קולכיצין ) ומעקב באקו לב. שאלתי: תוך כמה זמן לערך אני צפוי להשתחרר מהבעיה והאם יש טיפול חלופי מהיר יותר.

דוד שלום אין מספיק נתונים לתשובה משמעותית. ממליץ להתייעץ עם צוות המחלקה המנתחת במרפאה לאחר הניתוח. בברכה פרופ' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב