קוצב לב - איתור השראה מגנטית

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

06/03/2016 | 18:37 | מאת: MAJER

שלום לאחרונה עברתי ניתוח לב פתוח כולל השתלת קוצב ומסתם מטיריאלי היום יצאתי לראשונה לסיור בקניון ואז הבחנתי שבכל בעל עסק יש שערים מגנטים גלויים ויש כנראה גם סמויים האם קיים איזה גלאי עזר שיתראה לבעלי קוצב להמנע להתקרב לשער המגנטי איך אפשר להמנע מהסמויים אשמח לקבל מידע בברכה

מאג'ר שלום למיטב ידיעתי אין מניעה להיכנס דרך סורק בחנויות עם קוצב לב. אבל, אתה צריך לפנות לאלקטרופיזיולוג שיבדוק יוכל לתת לך הנחיות מדוייקות לפי סוג המכשיר שהושתל בגופך. בברכה פרופ' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב