ניתוח לב פתוח +החלפת קפיץ

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

25/08/2014 | 09:22 | מאת: טליה

שלום, שמי טליה אבי אמור לעבור ניתוח לב פתוח +החלפת קפיץ בבית חולים בלינסון הייתי רוצה לדעת האם ניתן להימנע מניתוח מעקפים והאם מומלץ לבצע את הניתוח הנ"ל בבית חולים בלינסון, אנו מאוד חוששים מהניתוח ומהשלכותיו אודה לתשובתך המהירה ולעזרתך... טליה

טליה שלום אין מספיק נתונים לתת תשובה טובה. ברוב המקרים כאשר עושים ניתוח מעקפים, זו האפשרות הנכונה ביותר לחולה. בכל מקרה כדאי להתייעץ עם המנתח ועם הקרדיולוג המפנה. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב