שאלה דחופה ניתוח מעקפים

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

13/04/2014 | 12:02 | מאת: ניצן

שלום, אבי אמור לעבור ניתוח מעקפים דחוף היום או מחר - הוא גר באזור חיפה. ברצוני לדעת היכן עדיף לעבור את הניתוח ברמב"ם או בבי"ח כרמל? אודה על תשובה מהירה תודה

ניצן שלום שאלה חשובה. אני מנהל את המחלקה לניתוחי לב ברמב"ם. אני יודע על האיכות של הניתוח והטיפול בחולים לפני ואחרי ניתוח הלב ברמב"ם. המחלקה ברמב"ם מאוד מבוקשת וחולים מכל הצפון וגם מהמרכז מבקשים ומגיעים לרמב"ם על מנת לעבור את ניתוח הלב אצלנו. בהצלחה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב