ניתוח מעקפים - חשש מאי הצלחה

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

24/03/2014 | 18:05 | מאת: עומרי

סבא שלי בן 73 , עומד לעבור ניתוח מעקפים אחרי שבעבר היה לו אוטם בשריר הלב .. עשה 5 צנתורים בעבר וכשעבר את השישי הסתבך וצריך לעבור ניתוח מעקפים .. אני מאוד חושש שהניתוח יכשל ויהיה סיבוכים וחס וחלילה מוות .. האם ניתוח מעקפים באמת כלכך מסוכן ?

עומרי שלום ניתוח מעקפים נחשב בטוח באופן יחסי. ניתן להעריך באופן די מדויק את הסיכון של כל חולה לפי הנתונים שלו. על מנת להעריך את הסיכון של הסבא שלך, צריך לראות אותו ולעבור על כל הנתונים הרפואיים שלו. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב