נית ו ח מעקפים לחולה כליות

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

19/11/2013 | 19:36 | מאת: משה

שלום אבי היקר שיחיה לחיים ארוכים מסתבר שעשו לא צינתור וגילו לא שהיא אפשר לטפל רק דרך ניתוח מעקפים השאלה שלי אבא בן 65 חולה כליות חרוני האם זה מסוכן לעשות בגיל כזה ניתוח כזה מסובך .

משה שלום אי ספיקת כליות כרונית מעלה באופן מסוים את הסיכון הניתוחי. תלוי ברמת אי ספיקת הכליות ובמצבו הכללי של החולה. בנוסף מצבו הכללי של החולה משפיע מאוד על הסיכון והסיכוי. יש אפשרות להעריך את הסיכון גם בצורה יותר מדויקת כאשר רואים את החולה ואת כל הנתונים שלו. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב