פענוח אקו לב במאמץ

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

23/10/2013 | 15:02 | מאת: ניקולא

עשיתי בדיקת אקו לב במאמץ והסיכום הוא : הודגם שיפור גלובלי ואזורי בתפקוד החדר השמאלי, שינוי האקג נמשכו כ-9 דקות בהחלמה. אבחנות: no evidence for echocardiographic signs of inducible myocardial ischemia . הבדיקה תקינה ? כמו כן מה ההבדל בין מיפוי לב לאקו לב במאמץ ?

ניקולא לא ניתן לדעת לפי מה שכתבת האם הבדיקה תקינה. ניתן להבין שלא הוגדמה איסכמיה, כלומר לפי השורה הזו, אין רמז לחסימות משמעותיות בכלי הדם. אולם אני מאוד ממליץ לחזור עם התשובה המלאה לקרדיולוג שהפנה אותך לבצע אותה, על מנת לדעת באמת את התשובה המלאה ואת המשמעות עבורך. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב