מסתם מיטרלי קטן לגודל החולה.

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

03/07/2013 | 08:48 | מאת: יעקב

שלום בתאריך 1/5/13 אימי עברה ניתוח החלפת 3 מסתמים .. .כמו כן שבוע לאחר הניתוח הנ"ל עברה ניתוח לשים קוצב לב. לציין שאימי בת 67.עם היסטוריה של מחלת לב יותר מ30 שנה. הניתוח בוצע בבית החולים רמב"ם... היום חודשיים אחרי הניתוח נמצא שיש דליפה קשה ממסתם מיטרלי כמו כן אובחן שהמסתם קטן יחסית לגודל החולה.. .לציין שכרגע היא נמצאת בבית לפי המלצת הרופאים ואסור לה להתאמץ....עד שיוחלט מה לעשות איתה... וחשוב מאוד לציין ש נכון להיום אימי נמצאת בסכנת חיים... שאלתי - מהן האופציות לטובת שיפור מצבה הבריאותי של אימי?? האים ישנה אפשרות של עבוי המסתם דרך צנתר...ללא ניתוח נוסף.

יעקב שלום אני מקווה שקיבלת תשובה מלאה בפגישה ברמב"ם. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב