פעילות ספורטיבית אחרי ניתוח מעקפים

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

10/01/2013 | 15:25 | מאת: רעות

אני בת 58,עברתי התקף לב בינוני בגיל 38.בבדיקות שערכתי בשנה האחרונה התגלתה סתימות ברמה של 70% בעורק הראשי אני עתידה לעבוד ניתוח מעקפים בעוד כחודש. רציתי לדעת מה אופי הפעילות הספורטיבית שאוכל לעשות אחרי הניתוח.

רעות שלום אין מגבלות רבות לפעילות גופנית לאחר ניתוח מעקפים. למספר חודשים ראשונים (כשישה) מומלץ לא להרים משקל כבד, עד להחלמת העצם בחזה. בנוגע לכל פעילות גופנית אחרת, היא מומלצת, אבל רצוי להתחיל בצורה הדרגתית עד לבניית הכושר הגופני מחדש לאחר הניתוח. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב