ניתוח להחלפת מסתם מיטרלי

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

22/08/2012 | 09:21 | מאת: יהודית

אני מועמדת לניתוח החלפת מסתם אני מאוד חוששת מהניתוח ומתהליך ההחלמה יש לי כמה שאלות 1.האם אפשרי לדחות ניתוח כזה? 2. כמה זמן תקופת ההחלמה? 3. האם יש מגבלות כלשהם לאחר בניתוח? אשמח אם יתאפשר לי לדבר עם מישהו בטל או לחילופין עם מישהו שעבר ניתוח כזה מס טל 0544467470

יהודית שלום דחיפות הניתוח והאם ניתן לדחות אותו, תלויים מאוד בנתונים האישיים של כל חולה, מצב המסתם והלב והסימפטומים. תשובה טובה תוכלי לקבל רק לאחר שיחה עם מנתח לב, ובדיקת נתוני האקו שלך. בדר"כ יש אישפוז של 5-7 ימים לאחר הניתוח. החלמה וחזרה לפעילות מלאה עוד מספר שבועות אחר כך. מאוד אישי ומאוד תלוי במצב טרם הניתוח. את מוזמנת להתקשר ולקבוע פגישה לקבל עוד הסברים וקשר למנותחים בעבר. בברכה דר' גיל בולוטין 04-8542631

מנהלי פורום ניתוחי לב