בעיות לב

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

15/05/2012 | 12:13 | מאת: גאנם

שלום רב אני בן 43 עברתי אירוע לב ונעשה צונתור לפני חודשים . אני לאחר הצינתור עדיין סובל מקשי הליכה ומאמץ אשר גורם לי לדפקות לב חזקים והרגשה של חנק לעיתים קרובות וללא כל מאמץ אני משתתק בפךג גוף תחתון והתקררות ברגלים למשך כי 20/30 שניות עד שאני מרגיש זרימת דם חזרה ברגלים . לציין עד לפני האירוע התאמצתי ועבדתי פיזיית ללא בעיה ןלאחרוני אני הולך ומתנשף כמו בן 90 תודה מראש על העזרה

גאנם שלום נשמע שעדיין יש בעייה גם אחרי הצנתור. ממליץ לבצע אקו ומבחן מאמץ להערכה חוזרת של מצב הלב. יתכן שיש מקום לצנתור חוזר. הכי חשוב למצוא קרדיולוג טוב שאתה סומך עליו. אם אתה מעוניין בהמלצה, כתוב לי היכן אתה מתגורר ולאיזו קופת חולים אתה שייך ואוכל להמליץ. בברכה דר' גיל בולוטין ניתוחי לב, רמב"ם

מנהלי פורום ניתוחי לב