אל מאן דהו

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

12/02/2012 | 20:15 | מאת: אלי מזרחי

שמי אלי מזרחי לפני מספר שבועות בעקבות היסטוריה משפחתית של בעיות לב ועוד מספר גורמי סיכון עברתי ניתוח מעקפים והחלפת מסתם אאורטלי בביהח רמבם עי דר בולוטין וצוותו הנאמן אבקש למסור לכל המעוניין שהטיפול,היחס,והמקצועיות שנבעה מכלל אנשי הצוות מרמת האחות הזוטר/ה ועד מנהל המחלקה היו ללא דופי ועם כל הבעיות במדינתנו,במדינה שרמת הרפואה הציבורית בה ככ גבוהה לא תמיד יש להלין,ישר כוח צוות ניתוחי לב ברמבם!!!

אלי שלום תודה רבה על מכתבך החם. גיל דר' גיל בולוטין מנהל המחלקה לניתוחי לב מרכז רפואי רמב"ם

מנהלי פורום ניתוחי לב