החלפת מסתמים והמלצה לשיקום

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

26/01/2012 | 09:03 | מאת: אאא

בוקר טוב ! אימי בת 57 עברה ביום חמישי האחרון ניתוח מסתמים. הוחלפו 2 במקומם הותקנו מכניים.ותוקן 1. לאחר הניתוח התגלה כי ישצורך בקוצב,אתמול עברה השתלת קוצב קבוע. רציתי לשמוע המלצתכם להמשך שיקום ועל איזה מקומות תמליצו. אנחנו מבוטחים בקופת חולים כללית. תודה .

שלום מקום השיקום והסוג של ההחלמה או השיקום תלויים באזור המגורים, במצב הכללי לאחר הניתוח, ובקופת החולים. רוב המנותחים יכולים להשתחרר לבית או ללכת לחמישה ימי החלמה. בברכה דר גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב