כאבים ברגל מהברך ומעלה עקב ניתוח לב

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

08/03/2011 | 17:56 | מאת: שיר

שלום. עברתי ניתוח מסתמים מורכב לפני כארבעה חודשים בו החלימו לי 2 מסתמים אחד ביולוגי ואחד מכני. הכל עבר בשלום ברוך השם אך יש לי בעיה ברגל שמאל מהברך ומעלה. סיפרו לי שהמכונת לב ריאה הייתה מחוברת לרגל הזו. מאותו היום כל כמה דקות יש לי זרמים ברגל, המקום רדום לפעמים ויש לי כאבים. עשיתי כל מיני בדיקות בביה"ח כולל בדיקת כלי דם ועורקים ולא מצאו כלום אבל אני יודעת שיש בעיה זה כואב ומציק. מה יכולה להיות הבעיה? אשמח ואודה מראש לתגובה.

שיר שלום יתכנו מספר סיבות. אם ההתחברות למכונת לב ריאה היתה דרך עורקי הרגל, אז יתכן שהכאב נובע מפגיעה בעצב באיזור. בכל מקרה, אם למנתח שלך אין פתרון, אני מציע לפנות למרפאת כאב. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב