ראשון לציון

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

25/02/2011 | 13:46 | מאת: ישראל

אני בן 66, 4 חדשים אחרי ניתוח מעקפים. אחרי הניתוח ניתקפתי שיעול ובהמשך מלווה גם בליחה. עד היום זה לא מרפה ממני. אני סבלן אבל התחלתי לחשוש שזה לא יעבור. מה דעתך? בתודה. רגב, אינני לוקח שום תרופה חדשה.

ישראל שלום אני מציע לוודא שאתה לא לוקח אחת מהתרופות מקבוצת אייס אינהיביטור (קפוטן, קפטופריל וכו') שעלולות לגרום לשיעול. בנוסף צילום חזה, לוודא שאין מעט נוזל מסביב לריאות. אם הכל תקין, הרבה סבלנות. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב