בירור על קבלת חוות דעת רפואית -משפטית

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

10/01/2011 | 12:02 | מאת: מאיר לוי

שלום רב, 1. לאחרונה אובחנה אצלי אי-ספיקת לב והגדלת חדר שמאלי ואני עדיין בבירור.כן אובחנתי בסי.טי. כחולה אמפיזמה בריאות והותחל טיפול בספריבה. 2. אבקש לדעת איך מגיעים אליכם לבדיקת אבחון ויעוץ אצל מומחה קרדיולוג. 3. בנוסף אני נכה-צה"ל בשיעור - 74% לצמיתות עקב פציעה בקרב במלחמת שלום הגליל,האם המצב של דחק ומתח נפשי גרמו לבעיות בלב ולאי ספיקת לב? 4. כמו כן אבקש לברר כיצד מקבלים חוות דעת רפואית משפטית על מצבי וממה נובעות הבעיות וכמה זה יעלה? אודה לכם על תשובתכם בהקדם.

מאיר שלום אתה יכול לקבוע תור אצל קרדיולוג ברמב"ם דרך מרכז המידע, את הקישור אליו אני מצרף מטה. או בטלפון 1-700-50-51-50 http://www.rambam.org.il/%D7%A8%D7%9E%D7%91%D7%9D+info/%D7%9E%D7%A8%D7%9B%D7%96+%D7%9E%D7%99%D7%93%D7%A2+%D7%A8%D7%9E%D7%91%D7%9D/ בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב