זכאויות לאחר ניתוח לב

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

20/11/2010 | 17:20 | מאת: אבישי קמינר

שלום לכם חמי עבר לפני כשבועיים צינתור וכן ניתוח להחלפת מסתם בלב. שאלתי היא האם ישנן זכאויות שמגיעות לו בגין אותו ניתוח, מכיוון שהוא מושבת מעבודה לתקופה ארוכה מאוד (עבודתו היא מאומצת ופיזית, ונאסר עליו ע"י צוות הרופאים לחזור לעיסוקיו הללו. תודה מראש על כל תשובה אבישי

אבישי שלום אני משער שלקרוב המשפחה שלך יש זכאויות שמגיעות לו בעקבות הניתוח. אבל, אני לא מתמצא מספיק בתחום זה. אני ממליץ לפנות לעובדת סוציאלית או לרופא תעסוקתי ולברר את זכויותיו. יתכן שניתן לקבל תשובות גם בביטוח הלאומי ובמידה ויש לו, גם בביטוחים פרטיים. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב