החלפת מסתם בבלינסון בשיטה זעיר פולשנית

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

15/12/2007 | 02:27 | מאת: בת אל

האם יש בבלינסון ניתוחי החלפת מסתם בשיטה הזעיר פולשנית בעזרת אנדוסקופיה? אם כן, מי הרופא שמומחה בזה?

בת אל שלום אינני יודע אם ניתוח כזה מבוצע בבית החולים ביילינסון. בברכה דר' גיל בולוטין

16/01/2008 | 23:10 | מאת: אריה

אני נותחתי בשיטה הזעיר פולשנית על ידי פרופ' ארם סמולינסקי. אני יודע שיש לו את הניסיון הגדול ביותר בניתוחים הזעיר פולשניים .עשיתי תחקיר לפני הניתוח שלי. סמולינסקי החליף לי מסתם בשיטה הזעיר פולשנית. תוך זמן קצר חזרתי לעשות ג'וגינג וכבר נעלם גם סימן הצלקת הקטן.

24/01/2008 | 01:43 | מאת: קרן

חיפשתי את השם באתר האינטרנט ומצאתי על פרופסור ארם סמולינסקי את הכתבה הבאה: "שתי ועדות בדיקה של משרד הבריאות קבעו, כי הפרופ' ארם סמולינסקי, מנתח לב בכיר, השאיר כמה חולים בידי מתמחים באופן שאינו "מוסרי". החולים מתו. ביה"ח טען כי מעשיו מקובלים". ואני שואלת: איך ניתן לסמוך על הרופאים בימינו???????

מנהלי פורום ניתוחי לב