החלפת מסתם מיטרלי

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

19/12/2009 | 10:07 | מאת: דני בולנדי

אחרי בדיקות רבות הרופאים היגעו למסכנה שצריך וחייבים להחליף מסתם מיטרלי בניתוח לב. אי אפשר לתקן , אני חייב לבחור מכני או ביולוגי גילי 53 ,אחרי בירור בחרתי ביולוגי השאלה שלי עם אני יכול לקבל מסתם ביולוגי מ-אדם כמו כל השתלה לפני שצד שני מת. ולחכות עד שיהיה לי או לקבל מסתם מ-חיות.

דני שלום אין שימוש במסתמים מיטרלים מאדם. המסתמים בשימוש עשויים מרקמת חיה. אם תרצה עוד פרטים על סוגי המסתמים מחיות ואפשרויות ניתוח שונות, אתה מוזמן לפנות ישירות. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב