סוגי קוצב ותפיקידן

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

29/07/2009 | 22:24 | מאת: שמחה

שלום רב אבא שלי עומד בימים הקרובים להשתיל קוצב לב. האם לאחר השתלת קוצב לב יפחיתו לאבי את כמות הכדורים שלוקח כולל לקצב הלב. ןאיזה סוג קוצב מומלץ מבין השניים הראשון או החדיש CRT. מצב הלב של אבי בתיפקוד הלב ירוד הוא עבר שני ניתוחי לב פתוח וגם עבר צריבה אבלציה. בתודה מראש.

שמחה שלום בעקרון קוצב לב רגיל מטפל בקצב. קוצב CRT יכול לעזור יותר בתפקוד הלב, במידה וחלק מהבעיה נובע מסינכרון לא טוב של פעולת הלב. כלומר רק רופא קרדיולוג שמתמחה באלקטרופיזילוגיה יכול לבדוק את אביך ולתת לך תשובה מפורטת על שאלותיך. בברכה דר' גיל בולוטין

22/11/2010 | 11:53 | מאת: נוצ'ו

אני עומד להחךחף את קוצב הלב שברשותי מאז שנת 2001 אבקש לקבל שמות של קוצבי לב חדשים. האם זה נכון שניתן כיום למלא את הסוללה.

מנהלי פורום ניתוחי לב