מטרייה מסוג Solysafe

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

28/04/2009 | 09:45 | מאת: ליהי

שלום, אני בת 28 והתגלה אצלי לאחרונה ASD בקוטר 1.3*1.8 ס"מ. אמרו לי כי עליי לעבור תיקון בצנתור של הנ"ל. קראתי באתרכם כתבה מפרי עטו של ד"ר אברהם לורבר בה כתוב כי "מטרייה מסוג Solysafe מאפשרת להימנע מצנתור ומפרוצדורות נוספות, והיא רלוונטית לשימוש אצל ילדים ומבוגרים" . האם יש אפשרות במקרה כמו שלי להשתמש באותה "מטריה" לתיקון המום ללא צורך בצנתור? תודה מראש, ליהי

ליהי שלום פרוזדורת סגירת ASD עם מטרייה מבוצעת בצנתור. אני מניח שהכוונה הייתה להימנע מניתוח לב. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב